torsdag 28 augusti 2008

Snart är det helg igen.

Denna veckan har bara flugit förbi och snart är det helg igen. Lucas har "tandvärk" och det har inte varit roligt. Igår grät han nästan hela dagen, ville inte äta, men sova kunde han. Det var ingenting som var bra...inte ens favvo-leksakerna kunde få honom glad. Enda gången han tyckte att läget var ok, var när han fick pilla bort tangenterna från datorn...den lilla buskillen. Efter att han sovit på eftermiddagen och fått välling, var allt bra igen. Då kunde vi ut och gå lite i regnet.

Igår ringde polisen om en händelse som inträffade i juni och frågade om han kunde ta ett förhör över telefonen. Jag sa att jag hade fullt upp, men att han kunde ringa vid 10 dagen efter. Dåren ber då att få återkomma senare på dagen om det var ok!! Nä, du får ringa imorgon....var vad det han inte förstod första gången?!? Nu har det varit många förhör om händelser som inträffad under sommaren, så snart kommer alla kallelser till tingsrätten. Hatar tinget, fast det är nog värre för de som är åtalade!

Det roliga med polisen är att dom lever under stenåldern. Jag skriver alltid ner vad som hänt och sen kan man bara lämna över det vid ett förhör och slippa försöka minnas detaljer. Problemet är att vid telefonförhör kan man inte lämna över dokumentet, så man frågar ifall man kan maila till dem. De vet knappt vad en epostadress är för något, utan vill att man faxar. Sa till dem att fax används endast av myndigheter, då resten av Sveriges befolkning använder epost istället. Efter lite tjat så får jag en adress, men det visar sig att den inte fungerar. Jag testar då att faxa till honom, men då fungerar inte hans fax, så det får gå den gamla hederliga vägen med snigelpost.


Inte konstigt att det tar tid att lösa brott, när man ligger ljusår efter alla andra i utvecklingen!

Inga kommentarer: